• FRI fragt over 499,-
  • Levering 1-2 dage
  • Prisgaranti

Yonex Voltric 80 E-tune

1 Produkt

Advarsel: Sidste enheder på lager!

2 300 DKK

-1 001 DKK

1 299 DKK

Køb på Sport-net.dk

Yonex Voltric 80 E-tune bruges bla. af danmarks bedste herre singel spiller Jan Ø Jørgensen og er en videreudvikling af den legendariske Voltric 80 som blandt andet Peter Gade spillede med i de sidste år af hans karriere. 80 E-tune er lige som den gamle 80’er hovedtung og med et stift skaft hvilket sørge for kontrol og massiv power til top spilleren.

Jo bedre man er som badmintonspiller jo stivere skaft skal man vælge for at udnytte katapult effekten i ketcheren optimalt, derfor henvender Voltric 80 E-tune sig til de spillere der har rigtig god teknik, et super hårdt sving eller begge dele. Hvis man er begynder eller let øvet bør man vælge en badmintonketcher med et fleksibelt eller medium-stift skaft.

Tri-voltage system. Ved at tilføje tungsten 3 steder i hovedet har Yonex formået at lave en badmintonketcher med et bedre afbalanceret ketcherhoved end ved andre hovedtunge badmintonketcher. Tungsten er et ekstra tungt materiale som er cirka 10 gange så tungt som grafit. Ved at placere tungsten i de 2 øverste hjørner på ketcherhovedet og i t-stykket bliver balancen flyttet i hovedet, men ikke i resten af ketcheren. Dette giver en badmintonketcher der er hovedtung og generere maksimal power, men som samtidig ikke er så langsom i det flade spil.

Udover Tri-Voltage system har Yonex også tilføjet et nyt vægtfordelings princip kaldet Power-plugs. Power-plugs er 4 ekstra vægte der kan tilføjes i toppen og bunden af hovedet. Tilføjes de 2 plugs i toppen giver det 6% mere power. Tilføjes de 2 plugs i bunden giver det 4% mere power og sættes de alle i giver det 10% mere power.