• FRI fragt over 499,-
  • Levering 1-2 dage
  • Prisgaranti

Yonex Nanoray GlanZ

1 Produkt

Advarsel: Sidste enheder på lager!

2 300 DKK

-1 001 DKK

1 299 DKK

Køb på Sport-net.dk

Yonex Nanoray GlanZ er nytænkning af opbygning af en badmintonketcher. Traditionelt har man arbejdet med at hvis man ville have mere power så skulle man have en hovedtung badmintonketcher, men med Nanoray GlanZ har Yonex defineret en ny måde at tænke ekstra power på.

Yonex har gennem længere til analyseret hvad der er forskelen på top-spillere og dem der ligger under og det simple svar er underarms rotation. Top-spillerene bruger underarmen meget mere end de andre spillere og derved kan de bedre udnytte ketcherens katapult effekt. For at hjælpe spillerne uden så meget underarms rotation har Yonex lavet nogle helt nye teknologier til Nanoray GlanZ.

Først og fremmest har Naoray GlanZ et fleksibelt skaft som sørger for der ikke skal svinges så hårdt før skaftet bøjer bagover og dermed fungere som katapult når bolden rammes.

For at udnytte det fleksible skaft mest muligt er hovedet gjort en smule smallere i bunden og lidt tykkere i toppen. Normalt er opbygningen omvendt, men opbygningen i GlanZ gør det muligt at udnytte skaftet endnu mere og derved generere mere fart.

Rexil fibre er en ny sammenbinding af carbon fibre der øger styrken og fleksibiliteten i rammen, hvilket giver mulighed for endnu mere trampolin effekt i strengen fordi selve ketcherhovedet får lov til at bøje en smule indad når bolden rammes og derved fungere som trampolin.

Vertical-a concept, ved at bore hullerne i toppen af hovedet lige ned, også hvor ketcheren begynder at runde opnår Yonex et større sweet-spot, hvilket er den del af strengene hvor bolden opnår størst udgangs hastighed.