• FRI fragt over 499,-
  • Levering 1-2 dage
  • Prisgaranti

Yonex Nanoray 900

1 Produkt

Advarsel: Sidste enheder på lager!

2 100 DKK

-901 DKK

1 199 DKK

Køb på Sport-net.dk

Yonex Nanoray 900 er udviklet til verdens hurtigste herredouble fra Indonesien. Når man gerne vil spille det hurtige falde spil og sætte modstanderen under maksimal pres fra start er det nødvendigt med en badmintonketcher der kan hjælpe med dette.

Nanoray 900 har en hovedlet vægtfordeling og et stift skaft hvilket er godt til den dygtige spiller der ønsker en høj grad af kontrol. Det stive skaft gør at ketcherhovedet ikke bøjer så meget bagud når ketcheren svings og den hovedlette vægtfordeling sørger for det er nemt at reagere hurtigt i det flade spil.

En nyskabelse i Nanoray 900 er det stivere ketcherhoved. For at få mere stejlhed på smashene hvilket er utrolig vigtigt for at modstanderen ikke spiller kontra på dem har Yonex i Nanoary 900 lavet toppen af hovedet væsentlig stivere end normalt. Dette fjerner en smule power, men gør det nemmere at få stejlhed på smash, cut og stik.

Nanometric er også brugt i ketcherhovedet. Nanometric er det letteste grafit materiale der er udviklet til dato og er derfor med til at gøre Nanoray 900 endnu mere let i hovedet og derved hurtigere end andre hovedlette badmintonketchere.

Aero frame hedder opbygningen af ketcherhovedet hvilket er en ny type ramme form. For at bibeholde stivheden i hovedet er bunden blevet forstærket. Toppen derimod er gjort mere aerodynamisk, så svinghastigheden kan optimeres og gøres endnu hurtigere.