• FRI fragt over 499,-
  • Levering 1-2 dage
  • Prisgaranti

Yonex voltric 70 e-tune

1 Produkt

Advarsel: Sidste enheder på lager!

2 100 DKK

-901 DKK

1 199 DKK

Køb på Sport-net.dk

Yonex Voltric 70 E-tune er til den hårdtslående badmintonspiller der gerne vil have endnu mere power. Med det medium-stive skaft og den hovedtunge vægtfordeling er der her tale om en badmintonketcher der kan levere solid power i det tunge spil fra baglinjen. En hovedtung badmintonketcher giver mere power, men mindre hurtighed i det flade spil. Et medium-stift skaft giver fleksibilitet og power, men knap så meget kontrol.

En af de nye teknologier i Yonex Voltric 70 E-tune er Power-plugs som er 4 stykker hård plast der bruges til at gør ketcheren tungere i hovedet, hvilket giver mulighed for at opnå endnu mere power. Hvis de 2 klodser tilføjes i bunden af ketcherhovedet giver det 4% mere power. Tilføjes klodserne i toppen giver det 6% mere power og tilføjes alle 4 klodser giver det hele 10% ekstra power i forhold til Voltric 70 E-tune uden Power-plugs. Power-plugs kan ikke tages af under kampen, eller skiftes rundt. De sættes i ketcheren inden opstrengning og strengen går igennem klodserne, så du kan først ændre vægtfordelingen på din ketcher næste gang den skal strenges op.

En anden nyskabelse på Voltric 70 E-tune er T-ancor, som Yonex før har brugt i Arcsaber 11. T-ancor er et nyt materiale der bruges i den lim der binder t-stykket fast i grafitten. T-stykket kaldes ofte for ketcherens hjerte og det er ikke uden grund. T-stykket ligger inde i ketcheren og sørge for at hovedet og skaftet er bundet sammen. Ved at anvende T-ancor bliver bindingen mellem grafit og T-stykke stærkere og derved bliver ketcheren mere stabil og modstandsdygtig over for vibrationer og vrid.