• FRI fragt over 499,-
  • Levering 1-2 dage
  • Prisgaranti

Yonex Arcsaber 11

1 Produkt

Advarsel: Sidste enheder på lager!

2 099 DKK

-1 000 DKK

1 099 DKK

Køb på Sport-net.dk

Yonex Arcsaber 11 er til den kontrollerende badmintonspiller som ønsker at kunne spille kontra på modstanderens angrebsslag og udnytte dennes fart, men som samtidig gerne vil kunne afgøre duellen med et hårdt præcis smash. Arcsaber 11 er aftageren til den legendariske Arcsaber 10 som Peter Gade spillede med for 8 år siden, da han stadig var med i toppen.

Arcsaber 11 har et stift skaft og en neutral vægtfordeling hvilket gør den til en super all-round badmintonketcher for den dygtige spiller. Hvis man lige er begyndt er en ketcher med stift skaft ikke at fortrække, da det kræver et meget hurtigt sving at udnytte et stift skaft.

For at forstærke Yonex Arcsaber 11 til at kunne spille bedre kontra spil har Yonex udviklet Carbon Nanotube teknologien til NEO carbon Nanotube, NEO Carbon Nanotube er mere eksplosiv en forgængeren og sørger derfor for endnu mere trampolin effekt. NEO Carbon Nanotube er tilføjet indersiden af ketcherhovedet i begge sider og sørger for at hovedet kan bøje en smule indad når bolden rammes. Dette giver bolden længere tid på strengen og derved ekstra power og kontrol når bolden frigives. Hvilket gør det nemmere at spille opsamlinger og skarpe returneringer når man står i defensiven.

Til at sætte mere power i spillet, eller til at få det til at lyde af mere har Yonex udviklet Sonic Metal som er en special titanium legering der er tilføjet på ydersiden af siderne på ketcherhovedet. Dette giver en mere ren lyd når bolden rammes og en stærkere trampolin effekt. Så det kan godt være farten ikke er så høj, men lyden er i top.