• FRI fragt over 499,-
  • Levering 1-2 dage
  • Prisgaranti

Yonex Voltric Force

1 Produkt

Advarsel: Sidste enheder på lager!

1 400 DKK

-501 DKK

899 DKK

Køb på Sport-net.dk

Yonex Voltric Force er lillebror til Voltric Z-force 2, som er den badmintonketcher både Lin Dan og Lee Chong Wei spiller med. Voltric Force har ligesom storebror en hovedtung vægtfordeling og et stift skaft, samt et mindre ketcherhoved. Voltric Force er derfor et godt pris-alternativ til Z-force 2.

Det stive skaft giver en sublim kontrol og sørger for at man kan placere sine slag knivskarpt det samme sted hver gang. Ofte vil man kun anbefale et stift skaft til de spillere der svinger armen meget hurtigt, men i dette tilfælde kan det også være til spillere som har brug for knivskarp kontrol over fx netspillet. Med det stive skaft er man sikker på ketcherhovedet ikke vrider sig unødvendigt og derved mindsker kontrolen.

Det mindre ketcherhoved gør Voltric Force mere aerodynamisk og giver derved et markant hurtigere sving gennem luften. Dog med den lille ulempe at man skal ramme bolden mere præcist, da der hurtigere kommer urene slag, hvis man rammer bolden uden for centrum af ketcherhovedet.

Ved at gøre Yonex Voltric Force hovedtung bliver det væsentlig nemmere at få fart i bolden, da der ligger lidt mere vægt bagved. Traditionelt betyder en hovedtung vægtfordeling at ketcheren bliver knap så god i det flade spil, men med det mindre ketcherhoved er det ikke et problem, da aerodynamikken bliver væsentlig bedre.