• FRI fragt over 499,-
  • Levering 1-2 dage
  • Prisgaranti

Yonex Voltric Z-force 2

1 Produkt

Advarsel: Sidste enheder på lager!

2 300 DKK

-1 001 DKK

1 299 DKK

Køb på Sport-net.dk

Sammen med Lee Chong Wei udviklede Yonex først Voltric Z-force og 1,5år senere var Yonex og Lee Chong Wei klar til at afsløre en forbedret udgave. De ting Yonex har kigget på ved Voltric Z-force 2 er et mindre ketcherhoved og at opnå mere trampolin effekt fra strengen. Ketcherhovedet er gjort en smule mindre i de 2 nederste hjørner og så er bøsningerne i de 4 hjørner af ketcheren fjernet og ind er kommet en bumper som man ser it tennisketcher. Dette maksimere kontakten mellem streng og ramme og giver ekstra trampolin effekt. Det mindre ketcherhoved giver naturligvis et endnu hurtigere sving.

Opbygningen af Voltric Z-force 2 er en smule speciel, men som nævnt før, så er det en badmintonketcher som de absolut bedste spillere i verden synes om. Z-force 2 er en hovedtung ketcher med et stift skaft hvilket giver maksimal power og kontrol til den dygtige spiller.

Det specielle ved Voltric Z-force 2 er at ketcherhovedet er lavet mindre og derved mindskes vindmodstanden. Men at hovedet er mindre har også en ulempe og det er at man skal ramme bolden midt i ketcheren hver gang. Rammer man den lidt uden for midten bliver slaget markant ringere i Z-force 2 i forhold til hvis du tager en ketcher med en normal størrelse ketcherhoved.

Sammen med det mindre ketcherhoved høre også et tyndere skaft, som med et nyt materiale giver mere katapult effekt end Z-force 1. Det nye materiale hedder Nanometric og er en forbedret lim til at binde grafit fibre sammen på. Dette gør det muligt at lavet det tyndeste skaft nogensinde til Voltric Z-force 2 og derfor en mere aerodynamisk badmintonketcher.